Kereta Api Mewah Di India



India telah melancarkan kereta api paling mewah dan layanan istimewa dari Mumbai ke New Delhi, bagi korang yang berkemampuan, bayaran minimum 800 dolar di kenakan.

Kereta api Ekspres Maharaja hanya membawa 84 penumpang dan menyediakan 4 pilihan bilik iaitu Cabin Deluxe, Single Suit, Couple Suits dan Presiden Suits yang dilengkapi bilik mandi mewah. Semua bilik dilengkapi dengan penghawa dingin, tv plasma,sambungan internet dan soket elektrik.











4 comments:

Fay said...

giler kaya klu sape2 naik tren ni.. hehe

Zul Fattah said...

bapak r.. cool gile.. slama ni, aku tengok cam hampeh je kereta api diaorg

Tengku Nizam said...

@Fay mesti lah, tapi xde la mahal sgt pun.. hehee

Tengku Nizam said...

@Zul Fattah ala, macam kat sini gak, ade gak kereta api kita yang hampeh gak. hehe