Keputusan GiveAway Tengkunizam.com | Rakan Blogger Klik1Malaysia



Assalamualaikum ..
Memula aku nak minta maaf sebab agak lambat umumkan pemenang GA ni , biasa lah , banyak nak printscreen, dari 316 yang join GA ni , kena check satu2 blog, kemudian 86 pemenang harus di random.org kan , tu yang lambat sikit tu.

Dan sekarang dengan senang hati aku nak umumkan pemenang2 bertuah bagi first GA aku , sila check senarai blog korang di list di bawah ni dulu..


Kalau dah tahu no bertuah korang, sila2 lah tengok senarai pemenang di bawah ni ye ^-^.



Kaki Chat Pro Addon tajaan KakiNetwork.com untuk 5 Pemenang
*Sila hubungi Tengku Nizam di facebook

==========

Asmara Slimming Belt tajaan AsmaraFizz untuk 2 Pemenang
*Sila hubungi AsmaraFizz di facebook

==========

Jam Tangan tajaan Aesya Zealous untuk 2 Pemenang
*Sila hubungi Aesya Zealous di facebook

==========

Satin Shawl tajaan Hiccups' House untuk 6 Pemenang
*Sila hubungi Ame Elms di facebook

==========

Casing Handphone tajaan Nurul Farihin untuk 2 Pemenang
*Sila hubungi Nurul Farihin di facebook

==========

Ascessori yang cantik untuk pemenang perempuan atau topup Rm 10 
 untuk pemenang lelaki tajaan Fara Anak Abah untuk 5 Pemenang
*Sila hubungi Fara Anak Abah di facebook

==========

Iklan bergambar 230 x 60 selama sebulan di klik1malaysia.com 
bernilai Rm 50 untuk 5 Pemenang


dan

Iklan Text (10 patah perkataan) selama sebulan di klik1malaysia.com
bernilai Rm 30 untuk 5 Pemenang
*Sila hubungi Iskandar Kamari di facebook

==========

Keychain Handmade tajaan Nyamuk Terbang untuk 3 Pemenang
*Sila hubungi Nyamuk Terbang di facebook

==========

Jersey EPL tajaan Faizal Nizam untuk 3 Pemenang
*Sila hubungi Faizal Nizam di facebook
atau email kerd_019@yahoo.com
secepat mungkin.

==========

Doodle tajaan Cik Afsz untuk 5 Pemenang
*Sila hubungi Cik Asfz di facebook

==========

Shawl tajaan Nur Liyana Zainal untuk 6 Pemenang
*Sila hubungi Nur Liyana di facebook


==========

Shawl tajaan Nur Amalina Zainal untuk 2 Pemenang
*Sila hubungi Nur Amalina di facebook

==========

Design Fanpage / Profile Facebook bernilai Rm 30 tajaan Haru Elie untuk 1 Pemenang
Sila hubungi Haru Elie di facebook

==========

Topup RM 10 tajaan Tieha Nur Fatiha untuk 5 Pemenang
*Sila hubungi Tieha Nur Fatiha di facebook


==========


Topup RM 10 tajaan LoveIslam untuk 5 Pemenang
*Sila hubungi Tengku Nizam di facebook


==========


Topup RM 10 tajaan Amal Espraza untuk 1 Pemenang
*Sila hubungi Amal Espraza di facebook


==========


Topup RM 10 tajaan Azri Johan untuk 1 Pemenang
*Sila hubungi Azri Johan di facebook


==========


Domain setahun tajaan Nur Intan Fateha x 1 Pemenang
*Sila hubungi Nur Intan Fateha di facebook


==========


Domain setahun tajaan Tengku Nizam untuk 2 Pemenang
*Sila hubungi Tengku Nizam di facebook


==========


Wang tunai RM 10 tajaan Yaya Mohd untuk 10 Pemenang
*Sila hubungi Yaya Mohd di facebook


==========


Wang tunai RM 50 tajaan Asfandi Ahmad untuk 2 Pemenang
*Sila hubungi Asfandi Ahmad di facebook


==========


Hot Perfume satu set bernilai RM 100 tajaan Mr Baiz untuk 1 Pemenang
*Sila hubungi Mr Baiz di facebook


==========


Dan pemenang hadiah utama adalah........

Pakej Photoshot 50 keping gambar bernilai RM 150 tajaan 
 photography Fad Ali untuk 2 Pemenang
Setiap pemenang akan dapat 50 keping dan satu frame picture dari Fad Ali photography

*Sila hubungi Fad Ali Kacak di facebook


==========


HADIAH SAGUHATI


Iklan 125 x 125 daripada Tengku Nizam untuk 4 Pemenang
*Sila hubungi Tengku Nizam di facebook

==========


Terima kasih buat sponser yang sudi taja GA aku ni , jasa korang aku hargai sangat2 , dan terima kasih pada yang join dan tahniah pada yang menang.. Nanti aku buat GA lagi , korang join lagi ek ^-^

Pemenang sila tinggalkan komen korang kat bawah ni,, senang nak tahu siapa yang dah tahu dia menang.. ^^
Nota : Hadiah yang dituntut daripada aku , mungkin akan ada kelewatan untuk korang terima, tapi takde lah lambat sangat, tak lebih sebulan dari tarikh keputusan ni sebab aku nak settlekan satu2 pemenang dulu. Ada penaja yang amanahkan kat aku, insyaallah korang akan dapat hadiah itu ^^

53 comments:

kakngah said...

tahniah pd semua yg menang....

نور افيره said...

alhamdulillah sy menang dari Yaya Mohd..
no. 35 .. =)

Aishah Amira said...

congrats pada pemenang . ramai tu . >_<

kecewa my lucky number tak naik haha T__T kikiki .

Eyda Syahida said...

Alhamdulillah, menang lagi.

hadiah topup RM10 daripa tieha nur fatiha. :)

no 276.

ainie yusof said...

sedihnya num 20 xda...huhu :( congrats to all winners!

SyUhAdA said...

thniah kpd sume yg menang..syu xde rezeki kat sni..

Syarifah Ashikin Al-Aidid said...

TAHNIAH PADA PEMENANG..

Zayani said...

kan ada 3 org blogger yang kene strike tu. kiranya per 316 jugak je?

Tengku Nizam said...

@Zayani

memang di peserta da di strike, tetap kira 316 yang join, cuma kalau no dorang naik, akan di random sekali lagi..

kaklong said...

tahniah!

ciksyieda said...

dapat adiah saguhati jer.. :)

no 43.. :)

kaka said...

yehuuuuu..kaka dpt rm10 tajaan yaya mohd..no243.tenkiu2 :)))

zuera said...

ye2..zue menang dpt asmara slimming belt tajaan asmarafizz.....236

taufidris said...

.

taufidris said...

bro menang no tuah bro 55

Qard91 said...

salam yeahh menang..

no saya yg menang ialah 127

izan cute said...

menang top up rm10

no tuah izan ialah 145

tq

Nor Quraishia said...

alhamdulillah sye menang =)
Topup RM 10 tajaan LoveIslam.
No 246

Ummi_R❀salici❀us said...

umi 235 ! :D

AwieKashi said...

tahniah pada yang btuah... bersemangat tgk nie... >.<

Phat said...

tiada rezeki kali ini...tahniah kepada pemenang dan penganjur

Direktori Internet Malaysia said...

yeay...!! tahniah!

iqawangi said...

yeay ! overhappy..hehe...
tq yah...number 158..

Cempaka Kuning said...

CK no 80.Alhamdulillah ada rezeki.hehehe...

nur amalina athman said...

237..alhamdulillah..:))
thanks tengkunizam n sponsor semua..:)

ieBaH said...

alhamdulillah,mng RM10..alhamdulillah2..ingat da xde pluang nak mng..hehe..syukur..alhamdullilah

Farrah yong said...

240 ! menang daa . akhirnya . tapi nak gak photoshoot tu . tak apa la . rezeki masing2 . bhahah ;)

fieda said...

alhamdulillah saya menang slimming belt..no 118

nurul nabila bt medan said...

alhamdulillah tersangkut jugak nombor nabila..no 260..thanx

syapik naser said...

yeah !! alhamdulillah sebab menang ! dapat la jersey !! hhu~

Hafizzi Aziz said...

alhamdulillah..242 membawa tuah..
tepat2 RM50..
terbaikkkk!

ohh ayu! said...

noted.. alhamdulillah.. menang no 296..

Heziqa Yoo said...

Alhamdulilah,menang jugak akhirnya..the lucky 38

Hans said...

1st time aku menang Giveaway!
hahahahaha
tq tq

~ ESYA ~ said...

Saya menang casing handphone tajaan nurul farihin :) Tak dapat baju dapat casing pon alhamdulillah . hehee~ :D

Alhamdulillah . First time menang nihh .
NO 249 !

Cik Bambam said...

Alhamdulillah menangggg!!

thank u~!!

saya menang baju JERSI wokk!! hehehe

.miSz bubbLe. said...

yeah ^^
alhamdulillah ...
aina menang domain tajaan tengku nizam ^^
hehehe

no 62

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

masyaallah mcm tak percaya je mata akak.. Akak menang domain setahundr blogger intan tu.... waaaaaaaa mcm nak nages je ni.... terima kasih dik..... mmgggggg terbaekkkk lahhhhhh.. akak nak buat entry terus ni hehehehehe.. tks again dik really appreciate it!!!!!
masyaallah mcm tak percaya je mata akak.. Akak menang domain setahundr blogger intan tu.... waaaaaaaa mcm nak nages je ni.... terima kasih dik..... mmgggggg terbaekkkk lahhhhhh.. akak nak buat entry terus ni hehehehehe.. tks again dik really appreciate it!!!!!

Snazzy Naz said...

takde rezeki. huhuh

nurul nabila bt medan said...

salam..nak tanye..nabila pemenang no 260 tu..tajaan Yaya Mohd..tapi mcm mane nak contact dia??nak sent message kat fb pun tak boleh...email pun tak ada..

نور افيره said...

cam mane nk redeem dr yaya mohd tu?
ta bole msj dy lam fb..huhu =.="

Nani said...

tkpe2x.. korang ppuan yg tk menang tu, jgn ngis. meh sini..peluk Nani. Nani pon tk menang!! sobs~

Qard91 said...

j

Qard91 said...

Qard menang top up rm10
untuk pemenang lelaki tajaan Fara Anak Abah.

qard dah add dia tapi dia senyap jer..lom

org lain ader yg dah terima dah hadiah dari ga nie

Tengku Nizam said...

@Qard91 sabarlah, jgn cakap macam tu, kelmarin die or9 je, mungkin die bz ke kat hostel xde internet ke. sabar ek.

Yana Nanako said...

yeayyyy.. menang shawl.. nombor 6 :D syukurrr.. menang jugak ^_^

yanamiera said...

huhu . . xde rzeki lorh . . xpe2 .. cube lgi . . congrate ntuk x\smue yg mnang . . :')

Ninie Dora said...

hehehehee.. dapat hadiah dr fad ali..
yahoo!!!!
maceh maceh :)

biNtang said...

yeay! menang gak.. hehe.. tQ2!! :))
dapat topup dri tieha.. hehe ..

t rajen2 la wt GA ye tengkuNizam.. =D

HAFIZAL said...

tak dapat lah....hish2 sedihnya...

HAFIZAL said...

argh....tak menang pulak

syapik naser said...

abg2,saye dah imbox dah kat penaja hadiah tu,tapi kenape tak de tindak balas ape2 pon ?? knape ?? penaja tu tak balas ape2 pon ! ape cer ni ? hmmmm~~ saye menang jersey tu! dah imbox kat penaja dah..

Mama Atiyyah Umairah said...

Yeay..Alhamdulillah...dpat topup rm1o...no 90 erk.....:)