Artis Bertudung Dah Buka Tudung ?


Ini adalah gambar yang dikatakan Fida iaitu awek kepada Mamat Sepah , aku tengok pun memang macam Fida pun , dah mula buka tudung dah . Dalam lakonan pun dah berani peluk2 , apa nak jadi lah dengan artis sekarang ni .. Tak boleh jadi role model langsung..

sumber

11 comments:

Ummi_R❀salici❀us said...

hari tu cakap isu peluk2 tu tak penting mana pun...ada yg lg pntg yg perlu dijaga..skrg nak cakap apa pulak taktau lah....

ummiarissa said...

sebab tu tak leh judge orang dari luaran je..hati mereka siapa yang tahu...ikhlas ke tak ikhlas ke..

|cerita-gadis-ini| said...

artis mmg xperlu dijadikan role model..pilih Rasulullah!

^mISz MatAHarIEy^ said...

yg ambik gmbar tu bukan mamat ker?

misz fatyen said...

cnfirm fyda nie...

tgk boy yg cermin tu...gaya mcm mamat sepah aje...hehe

Kartunis Damas said...

haha..adoiiii..
yg ambik gmbar tu pown si mamat sepah kan..haha. dunia-dunia.

-Tudung adalah wajib, noktah.

ernarafiqa said...

mcm ada byg2 mamat sepah yg amek gmbr kt cermin kreta 2

hud aikara said...

bagi aku artis tak perlu bertudung2. Buat apa? Apa yg dapat? Pahala? dah konfem tak ada. Mana ada dlm Islam wanita halal menyanyi, berlakon atau terkinja2 atas pentas? Apatah lagi kalau bertudung. Lagilah dapat dosa. Kalau ikhlas nak ikut perintah Allah dia takkan jadi artis. sebab itu bagi akulah..bertudung tak bertudung artis ni sama aje..cuma yg bertudung kalau terkinja2 atas pentas lagi memalukan!

isyasyazz said...

dlm cermin tu mamat sepahh~

.:hana radzi:. said...

ramai jugak yg buat entri ni yea..hot news ni..huhu..sy x psti la dia fida atau bukan..sy x berani komen la psl ni.cuma apa yg sy sokong dgn hujah tuan blog ni,psl berlakon dlm drama dah berani peluk2.tu sy perasan jugak..tu je.. :)

Wani Kecik said...

Dia kan bertudung. Tapi, kenape die boleh buka tudung di depan Mamat ? Sedangkan, dieorg bukan muhrim right ? Ehh, pelik la dunia sekrang ni -.-