Pengalaman Makan Di Restoran Atas Batu

Read Article →
Pernahkah korang impikan sebuah makan malam yang indah bersama pasangan korang? Jika jawapan korang ya , aku syorkan restoran unik di pan...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Akuarium Terbesar Di Dunia

Read Article →
Akuarium Georgia, yang terletak di Atlanta, Georgia, AS adalah akuarium terbesar di dunia dengan lebih dari 8,5-juta gelen (32.000 m3) ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Senarai Blog First GiveAway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia

Read Article →
Dibawah ini senarai blog yang sertai First Giveaway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia . Terima kasih sebab sudi join ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
47 Comments

Singa Selamatkan Anaknya Jatuh Dari Bukit

Read Article →
Seorang jurugambar , Jean baru-baru ini berjaya merakamkan aksi seekor anak singa yang jatuh dari bukit . Kejadian itu berlaku di Masai ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
8 Comments

Rekod Dunia Menunggang Basikal Di Atas Botol

Read Article →
Seorang lelaki Jerman berusia 25 tahun, Lutz Eichholz  berjaya memecahkan rekod lamanya dengan menunggang basikal di atas botol arak . Re...
Posted by : Nizam Nasir Jr
6 Comments

Giveaway Tengkunizam | Rakan Blogger Ditutup

Read Article →
Dengan rasa berat hati , aku mengumumkan,  GIVEAWAY TENGKUNIZAM.COM | RAKAN BLOGGER KLIK1MALAYSIA DITUTUP . Terima kasih kepada...
Posted by : Nizam Nasir Jr
7 Comments

First GiveAway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia

Read Article →
-DITUTUP- KLIK SINI UNTUK SENARAI YANG JOIN GIVEAWAY INI Assalamualaikum , Ini adalah First Giveaway dari Tengkunizam.com deng...
Posted by : Nizam Nasir Jr
365 Comments

Tips Berhenti Merokok

Read Article →
Salam , sekadar nak kongsi sedikit info ni , tips2 untuk berhenti merokok . Sebenarnya aku perokok tegar, dah lama nak berhenti tapi tak tah...
Posted by : Nizam Nasir Jr
5 Comments

10 Jenis Tangisan

Read Article →
Terdapat 10 Jenis Tangisan di muka bumi ini yg perlu anda tahu:- 1) Menangis kerana kasih sayang dan kelembutan hati. 2) Menangis kera...
Posted by : Nizam Nasir Jr
3 Comments

Sinopsis Filem Papa I Love You

Read Article →
Filem Papa I Love You turut dibintangi pelakon cilik, Mia Sara Nasuha sebagai Mia. Filem Papa I Love You mengangkat kisah kasih sayang da...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Kesilapan Di Dalam Filem Hantu Bonceng

Read Article →
1. Di awal awal filem, selepas Kunyit minta habuan racing, Dani turunkan tangannya yang berada di dadanya. Namun, semasa Kunyit pergi k...
Posted by : Nizam Nasir Jr
4 Comments

Liga Bola Indonesia Di Saluran Astro

Read Article →
Populariti penyerang Malaysia, Mohd. Safee Sali menerusi kelab Pelita Jaya, menarik minat syarikat produksi Broadway Media untuk menyiark...
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

Devan Umum Letak Jawatan Jurulatih Selangor

Read Article →
K. Devan secara persetujuan bersama Persatuan Bola Sepak Selangor (FAS) meletakkan jawatannya sebagai ketua jurulatih pasukan Merah Kun...
Posted by : Nizam Nasir Jr
3 Comments

Kereta Ferrari Putus Dua

Read Article →
LOS ANGELES – Seorang penumpang kereta Ferrari terbunuh manakala pemandunya cedera teruk apabila kereta yang mereka dinaiki putus d...
Posted by : Nizam Nasir Jr
3 Comments

Artis Bertudung Dah Buka Tudung ?

Read Article →
Ini adalah gambar yang dikatakan Fida iaitu awek kepada Mamat Sepah , aku tengok pun memang macam Fida pun , dah mula buka tudung dah . D...
Posted by : Nizam Nasir Jr
11 Comments

Orang Minyak Dihantar Ke Hospital Sakit Jiwa

Read Article →
'Orang minyak' yang ditahan penduduk Taman Pinggiran Batu Caves kelmarin akan dimasukkan ke hospital sakit jiwa kerana tindakanny...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

7 Nama Ajaib Di Google Translate

Read Article →
1 - Buka Google Translate 2 - Ambil pilihan From Malay To English 3 - Copy dan Paste perkataan di bawah .. faizal tahir aizat ra...
Posted by : Nizam Nasir Jr
9 Comments

Blogger Disaman HUSAM 5 Juta

Read Article →
Nak kongsikan sedikit info untuk korang , hati2 dalam penulisan jangan sampai ada pihak yang terasa nanti . Mahu kena saman nanti , aku ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

Adegan Hina Rasulullah Dalam Filem Hantu Bonceng

Read Article →
Fuhh  , panas entri ni nanti .. Zizan dikatakan menghina Rasullullah dalam filem hantu bonceng , main2 kalimah syahadah , tengok video k...
Posted by : Nizam Nasir Jr
5 Comments

Peserta Giveaway Tengkunizam.com Sila Alert !

Read Article →
Assalamualaikum , kepada semua yang join first giveaway aku ni , aku ucap terima kasih banyak2 , dan kepada yang tak join lagi tu , ada...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Zeti Aziz Nak Bagi Aku USD 7 Juta?

Read Article →
     BANK NEGARA MALAYSIA  (BNM) Central Bank Of Malaysia  Jalan Dato' Onn  P.O. Box 10922  50929 Kuala Lumpur TEL:+601-9398-5205  ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
3 Comments

Orang Minyak Ditangkap Di Kawasan Perumahan Aku

Read Article →
Berita ni aku ambil dari kosmo , sebab yang menarik hati aku sebab kejadian ni jadi betul2 kat depan rumah aku ni , seram gila , kawasan rum...
Posted by : Nizam Nasir Jr
6 Comments

Minta Tolong Korang Semua !

Read Article →
cantik juga  TN  wt header bdk ni..  Ni kawan saye ni! sebab tu saya join.. hikhik.. First time join contest like2 macam ni.. huhuk...
Posted by : Nizam Nasir Jr
3 Comments

Volkswagen Beetle Jadi Porsche 356

Read Article →
Tak tahu nak update apa , so aku kongsi satu keratan akhbar yang aku rasa menarik untuk korang tahu . SALISBURY - Seorang pegawai ke...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Logo Yang Dipenuhi Oleh Logo Lawan

Read Article →
Eh, tajuk tu macam tak kena je , tolong bagi aku tajuk yang sesuai boleh tak? haha. Cuba korang tengok logo2 di bawah ni , dalam logo ni ada...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Kenyataan Media Berkenaan Penyebaran SMS Palsu Biskut Munchys

Read Article →
Baru2 ni ada tersebar SMS / email berantai macam di bawah ni . TERKINI : JAKIM TLH BUAT SERBUAN KE ATAS KILANG MUNCHYS, BT. PAHAT DAN...
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Gambar Pelancaran Model Baru Myvi SE 1.5 dan Myvi Extreme 1.5

Read Article →
Seperti yang kita ketahui , Myvi adalah antara model keluaran perodua yang dapat permintaan yang amat2 menggalakkan , dan kali ini perodua m...
Posted by : Nizam Nasir Jr
4 Comments

Najwa Latif - Carta Hati

Read Article →
Tajuk Lirik Lagu: Carta Hati Artis/Penyanyi: Najwa Latif hmm.. hoo.. haaa.. mmm.. Engkau duduk di situ Diam tersipu malu Mahu mendekati ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Nama Pelik Untuk Anak

Read Article →
Inilah bila ibubapa tak buka buku lihat nama-nama islam, main bantai je letak nama , nama kristian pula tu, rasanya takde maksud 'a...
Posted by : Nizam Nasir Jr
16 Comments

Gambar Dan Harga Perodua Myvi 1.5 Extreme

Read Article →
Perusahaan Otomobil Kedua Sdn Bhd (Perodua) menjangka Myvi 1.5 yang baharu akan menyumbang kepada kira-kira separuh jualan bulanan dar...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Logo Perniagaan Yang Lucah (18+)

Read Article →
Lucah? Mana lucahnya? Ye lah, bagi korang yang otak 'suci murni' memanglah kata tak lucah , tapi bagi aku , simbol dan logo iklan do...
Posted by : Nizam Nasir Jr
4 Comments

Figura Aksi Presiden Obama Bunuh Osama Laden

Read Article →
11 sept 2011, genap 10 tahun tragedi yg telah mengubah landskap Amerika serta dunia islam. Ketika 2 pesawat merempuh WTC, bermulalah agenda ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Nak Kaki Chat Pro Secara Percuma ?

Read Article →
Berita baik untuk blogger semua , korang nak tak kaki chat pro secara percuma ? korang tak tahu apa tu kaki chat pro ? cuba korang tengok b...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

10 Teori Konspirasi Amerika Dalang 9/11

Read Article →
Menara baru Freedom Tower dalam proses pembinaan di bekas tapak WTC. Dunia sedang memperingati ulang tahun ke-10 serangan 11 September 2...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments