Tutorial : Buat Sitemap Di Blog

Assalamualaikum , baru dapat online , penat sangat hari ni , hari ni aku dah gaji , so banyak bill yang kena pergi uruskan , bill broadband aku yang paling penting sebab semalam dah suspended , bill tak banyak pon, baru rm 170 ringgit je, tapi dah kena potong , tak sempat nak post entri ni semalam .HAHA . Ok2 , tak nak melalut panjang-panjang , ada orang tanya aku , macam mana nak buat SITEMAP cam blog aku ni , simple dan cantik (aku cakap) dan senang orang nak cari entri korang yang bersepah -sepah tu . Huhukk


Aku nak buat tutorial , tapi still tak de mase buat masa ni , aku bagi korang link je dulu ekk, aku pun buat pakai tutorial ni juga. :)


http://www.adamxis.com/2011/01/tutorial-letak-sitemap-di-page-tab.html

SELAMAT MENCUBA . Tak paham , boleh tanya aku :)

2 comments:

cik najihah said...

time kasih :)

Tengku Nizam said...

@cik najihah sama2 :) sory tak buat tutorial sendiri , rumit sikit tuto ni , hehe, ni pun recall balik memory bg ingat balik link ni , huhu, buat dulu, tak faham , tanye ekk :)