Akhirnya Identiti Mak cik Sitt-Alwuzara Terbongkar !

Terima kasih kepada group Pendedahan Eksklusif-Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara atas pendedahan siapa sebenarnya mak cik lahanat sitt alwuzara ini . Korang saksikan bukti2 yang mereka sempat kumpulkan , Semua data disediakan oleh group GAYSEC , KID CSI TEAM dan ANONYMOUS . 




Gambar perempuan diatas dikatakan makcik sitt al wuzara yg sebenarnya , namanya ADLIN BT ABDUL JALIL atau nama samaran di facebook LYNDA JOY.

antara bukti yang agak kukuh

kad pengenalan makcik lahanat





Lagi info korang boleh lihat sendiri di https://www.facebook.com/Pendedahan.Ekslusif . Jangan biarkan terlepas!

4 comments:

endorama said...

mangsa terbaru korang.. ape cite kalau salah org lagi? X ke huru hara anak org korang pedajalkan.. arlene tan ape cite? sebab fitnah korang sedap2 Bdk Meleis laen copy paste masok blog diorang ade ke diorang mintak maaf kat mangsa?... siap2 kluar masuk balai knenye... mengucap2

cEro said...

harap tak silap lagi...

dan selepas dah tau identiti dia, ape tindakan seterusnya??
ape tindakan pihak berkuasa?

Limited Edition said...

macam macam hal lah =_="
*berdoa dalam hati*

DEZAMAN COTTAGE said...

harap tak silap ler.....kalau tak naya jer...