15 Tempat Berhantu Di Malaysia

Read Article →
Antara beberapa tempat paling misteri di Malaysia ialah 1.HIGHLAND TOWER,KUALA LUMPUR  HIGHLAND TOWER,suatu masa dahulu merupaka...
Posted by : Nizam Nasir Jr
16 Comments

Misteri Kemayan City Di Johor Bahru

Read Article →
Orang JB terutama yang di sebelah Tampoi, Skudai, Kulai etc tentunya mengenali Kemayan City. Kemayan City adalah sebuah komp...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Kimora Lee Simmons Ucap Selamat Hari Raya Di Twitter

Read Article →
Kimora Lee Simmons adalah model bertaraf antarabangsa yang memiliki rancangan realitinya sendiri, “Kimora: Life in the Fab Lane”...
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

Kemusnahan Akibat Taufan Irene Di Timur Amerika

Read Article →
Taufan Irene telah melanda A.S , menyebabkan hampir 35 kematian di Carolina Utara , New York dan New Jersey , dan jumlah kematian akan m...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Akhirnya Identiti Mak cik Sitt-Alwuzara Terbongkar !

Read Article →
Terima kasih kepada group  Pendedahan Eksklusif-Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara atas pendedahan siapa sebenarnya mak cik lahanat sitt alwuz...
Posted by : Nizam Nasir Jr
4 Comments

Perempuan Guna SMS Talak Diri Sendiri !

Read Article →
MALU...pasangan yang dicekup, kelmarin. Seorang wanita berusia 41 tahun nekad ‘menceraikan dirinya sendiri’ selepas rahsia hubunga...
Posted by : Nizam Nasir Jr
3 Comments

Video : Melamar Awek Dengan Terjun Bangunan

Read Article →
sekadar gambar hiasan   Serius cool kalau melamar dengan cara ni , kita boleh tengok beta...
Posted by : Nizam Nasir Jr
5 Comments

Buku Yang Patut Dibaca Oleh Kaki Facebook

Read Article →
Korang yang suka main FARMVILLE tu , elok beli buku ni je , cara2 berkebun. HAHA
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

2 Ringgit = 20,000 Ringgit

Read Article →
Ehh, terjumpa dalam mudah.my tadi , boleh pulak jual duit kertas 2 ringgit lama dengan harga 20k , haha. aku ada 8 keping duit macam n...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Hayati 21 Amalan Menuju ke Syurga

Read Article →
Segala puji bagi Allah, Tuhan sekalian alam. Selawat serta salam buat junjungan mulia Nabi Muhammad S.A.W. keluarga serta para sahab...
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Adakah Semua Ini Milik Kita ?

Read Article →
Suatu hari sang guru bertanya kepada murid-muridnya. Siapa yang jadikan mata kita? Mereka menjawab : Allah Lalu sang guru katakan : ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Hati Gelap

Read Article →
Salam kasih sayang kerana Allah. Istimewa untuk seluruh puteri-puteri harapan di serata pelusuk bumi tercinta. Pada kelapangan ini i...
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Anak Kecil Yang Takut Api Neraka

Read Article →
Dalam sebuah riwayat menyatakan bahawa ada seorang lelaki tua sedang berjalan-jalan di tepi sungai, sedang dia berjalan-jalan dia te...
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Peringkat - Peringkat Isteri

Read Article →
1. Isteri Siddiqin Isteri yang tidak akan meminta apa-apa dari suaminya sekalipun yang perlu (dharuri). Apa yang disediakan suamin...
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Andai Ini Ramadhan Terakhir

Read Article →
Andai kau tahu ini ramadhan terakhir Tentu siangnya engkau sibuk berzikir Tentu engkau tak akan jemu melagukan syair rindu Mendayu.....
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Nostalgia : Abraham Lincoln & John F. Kennedy

Read Article →
Sedikit fakta secara kebetulan tentang mereka. Abraham Lincoln dipilih ke Congress pada 1846.   John F. Kennedy dipilih ke C...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Nostalgia : Sejarah Jambatan Pulau Pinang

Read Article →
Jambatan Pulau Pinang merupakan jambatan yang terpanjang di Asia Tenggara dan ketiga terpanjang di dunia. Ia adalah sepanjang 13.5 kilom...
Posted by : Nizam Nasir Jr
3 Comments

Kereta F1 Kos Murah Buatan Sendiri

Read Article →
Seorang peminat kereta lumba, Russ Bost (gambar kecil) yang berusia 54 tahun membelanjakan hanya £10,000 (RM49,146) untuk mencipta s...
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

Gambar Terakhir Pelagak Ngeri Mati Selepas Terjatuh Dari Kapal Terbang

Read Article →
Bermacam jenis pekerjaan yang ada kat dunia ni dari kerja biasa hingga kerja yang memerlukan korang bergadai nyawa untuk sesuap nasi , tapi...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Didenda Miliki Salinan Cetak Rompak Upin & Ipin

Read Article →
Sebuah syarikat pemborong pakaian hari ini dikenakan denda RM300,000 atau dipenjara lapan bulan, jika gagal membayar denda, oleh Mah...
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

Eren ft. Romi - Pelengkap Hidupku

Read Article →
Aku bagai laut tak bertepi dan tak berkarang Aku bagai bintang yang tak ditemani malam Melihat dirimu ada senyum canda d...
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

Komik Lawak Versi Kanak - Kanak

Read Article →
Jom layan kartun lawak versi kanak2 ribena jom , terasa nak jadi budak2 pulak la time2 raya ni , nanti dapat duit raya . hihihi ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
6 Comments

Hadiah Bertambah Lagi dan Dapat Sponser Baru !

Read Article →
Assalamualaikum Nampaknya hadiah utama First Giveaway Tengkunizam.com | Klik1Malaysia dapat penambahan hadiah untuk hadiah ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
8 Comments

Gambar : Kereta Flexible

Read Article →
Pernah alami masalah parking kereta tak muat ? Korang beli kereta ni .. Kereta buatan swiss ini boleh memanjang dan di pendekkan ... ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
5 Comments