Gambar : Korang Suka Makan Kuaci ? Jom Tengok Kilang Kuaci

Mesti ramai di antara korang yang suka makan kuaci kan ? Apa yang menyebabkan kuaci ni sedap ? Sebabnya..  Orang pijak - pijak dengan kaki camtu je.



















5 comments:

CIK CHIPSMORE said...

hahaha..patot ler sedap..ader zat dri tapak kaki n kasut2 rupanye..kikiki..
wanie der gak wat entry sal kuaci sempena wanie mkn kuaci..lalalala

http://waneey89.blogspot.com/2011/06/kuaci-bunga-matahari.html

BloomSyaz said...

ptot larh kalo lidah kite ter kena kat kulit kkuaci rase masinn . kah3 .

eton said...

humm btl ke ni.. jadi fobia lak nak mkn kuaci.. eee..

Anonymous said...

Tolong cek fakta dulu sblm post apa2 ya..ni bkn gmbr org proses/buat kuaci.,tapi ni gmbr artis china (lelaki tua dlm gmbr 2nd) but art from fake kuaci! Ni dia punya pameran, bkn tmpt membuat kuaci!

Cek fakta dulu sbm post apa-apa supaya x jadi fitnah yerrrr.

Anonymous said...

betul tu check dulu tak baik buat fitnah sebab kuaci banyak kasiat kan ke buat di kilang-osh