Eh Iklan Percuma Di Bilatergigithalia.com?


Tetiba rasa rajin nak join segmen orang , siapa nak iklan percuma, jom la join segmen ni .. Tapi kena bagi 2 benda yang korang tak leh lupa pasal blog beliau :D

1. tak boleh lupa tentang halia, da sinonim dah dengan beliau. beliau ada ternak halia kot..

2. blogger inilah yang selalu top 10 post ranking kat GENGBLOGGER.COM, kira blogger otai juga ni . haha
aku tak lupa . hahaha

Tarikh tutup 28 or 29 bulan 7 ni, cepat2!

2 comments:

EmanTheHalia said...

otai k? tak lah hanya mampu menulis.. thx join!

obat kuat said...

semoga sukses selalu menyertaimu
di persembahkan dari toko online obat kuat dan kecantikan herballs.