Wordless Wednesday #2

Dah masuk hari rabu ke belum ni ? Lama nya nak tunggu , haha, tak kira nak post sekarang juga ! haha


Photo : Hairil @ Kucing Serius, Sheypull , Ai Sis dan Tengku Nizam

10 comments:

Kucing Serius. said...

Hotsetap lahhhh yang baju putih tuuuu

Tengku Nizam said...

@Kucing Serius. poyo je kucing ni .. panggang wat bbq kang baru tau! haha

syaimz said...

HAHA,poyo giler kucing tu.haha

Tengku Nizam said...

@syaimz mmg poyo pon, da la poyo, bajet emsem plak tu , hahahahahahahaha

Mrs. Farhan said...

Amboi, x menyempat nak WW. Hahahha. Baru tahu, TN upanye ala2 chinese look. =P

Tengku Nizam said...

@Mrs. Farhan haha,sah tertukar orang ni , yg chinese look tu ai sis la, hehehee

emmajean said...

hi singgah sini balik.... rajin2 lah folow and comment blog sy k ???

hahahah blog saya pun x de... hahah

http://emmaeema.blogspot.com/

MISS QASEH SAIFUDIN said...

eyh..macam kenal je yg baju puteh tu

SheyPull said...

kalau mcm nie la kan...

aku syg ko lebih la...:)




JOM singgah blog saya nak... Hurmmm...mini gath ke niew?

Ai-Sis said...

bangga kejap retis promote diri ini.hahahahaha :p