Gambar : Poster Retro Untuk Laman Web Terkenal (17 Gambar)




P/s : macam mana ? menarik tak?

4 comments:

SheyPull said...

style...lawa giler...:P




JOM singgah blog saya nak...eh betul ke...blog nie?

Alia Natasha said...

style ! tapi retro sgt ler , :P fesbuk tak wujud lagi mase tuuh


errrr, first time datang sini , mana pintu kuarr

Tengku Nizam said...

@Alia Natasha ye ke first time? bukan hari2 dtg sini ke? haha

Ayah Miey said...

Nizam thanks kerana jenguk dan jadik follower kat ayahmiey.blogspot. Banyak yang saya pelajari dari tips2 nizam sebab tu saya masukkan link blog nizam kat tempat saya......by the way saya dah tukar font seperti yang di saran olih Nizam hehehe.....ada satu soalan saya tanya kat situ..bolih tolong? TQ again