Gambar : Jom Main Cak - Cak dengan Bear Bear


P/s : Penat aku main cak cak dengan bear bear ni..ada rasa jealous tak? hahaha

11 comments:

Rozuan Ismail said...

amboi,sekali kena makan baru tahu

zarulfarhana said...

ish la..leh men cak cak lak..buat dia terkam ka..naya ja

SheyPull said...

cak!!!!!!!!!!!!



JOM singgah blog saya nak...saye sayang bapa saya...

Woofer Storm said...

comel bntang ni..dapat pelihara mesti best ni bro..hhahaaa

Meck said...

comel! haha. selamat x?

Tengku Nizam said...

@Rozuan Ismail jinak kot, haha

Tengku Nizam said...

@zarulfarhana comel sgt , sebab tu la maen cak2, haaha

Tengku Nizam said...

@Woofer Storm klau yg jinak , aku beran la nak bela, klau yg mcam pic kat atas ni, ko je la bela, haha

Tengku Nizam said...

@Meck selamat kot, xde dengar pun ade orang mat kena makan dgn beruang, haha

L-hibari said...

comelnye....
seronok-seronok..huhu

SYARIENARIFEN said...

NK PINJAM POLAR BEAR BW BLK BULEH? HUHUHUU..

VISIT ME : http://syarienarifen.blogspot.com

:)