Jambatan Terpanjang Di Dunia Mula Dibuka

Read Article →
Jambatan terpanjang di dunia mula di buka pada Khamis (30 jun 2011) di Beijing China. Jambatan Jiaozhou Bay sepanjang 42 kilometer menghu...
Posted by : Nizam Nasir
3 Comments

Gambar : Koleksi Air Terjun di Dunia

Read Article →
Posted by : Nizam Nasir
4 Comments

Gambar : Cuba Teka

Read Article →
Cuba korang teka, kat tingkat berapa mamat ni pasang aircond ? Tak boleh jawab ke ? tengok je lah gambar bawah ni. Ada berani...
Posted by : Nizam Nasir
2 Comments

Ikan Terbang

Read Article →
Ada sesiapa tahu tak ini ikan apa ? Jumpa dalam satu forum ni , memang menarik ikan ni , boleh terbang . Kalau nak tengok live ...
Posted by : Nizam Nasir
1 Comments

Hati - Hati Di Ketika 'Melabur'

Read Article →
Cuma beringat sebelum kena.
Posted by : Nizam Nasir
4 Comments

Nama Pelik

Read Article →
sekadar gambar hiasan Ajoi mendapat kerja sebagai guru sandaran di sebuah sekolah di Kulai. Selepas memperkenalkan diri, dia menyem...
Posted by : Nizam Nasir
2 Comments

Piramid Melayu Tersembunyi di Lautan Jepun Bahagian 2

Read Article →
MELAYU - THE LOST TRIBE Ketika Ptolemy, seorang ahli geografi Yunani melukis peta semenanjung Tanah Melayu,beliau telah menamakan semen...
Posted by : Nizam Nasir
4 Comments

Piramid Melayu Tersembunyi di Lautan Jepun Bahagian 1

Read Article →
Based on Japan's Mysterious Pyramids (Yonaguni)-History Channel Tidak lama dahulu, beberapa pengkaji telah menjumpai satu kaum yang...
Posted by : Nizam Nasir
0 Comments

Read Article →
Tugu Negara terletak di sebelah Taman Tasik Perdana. Ianya dibina untuk memperingati askar-askar yang telah gugur dalam mempertahankan ...
Posted by : Nizam Nasir
0 Comments

Kapal Firaun berusia 4500 tahun ditemui

Read Article →
Para arkeologi mula menggali kapal kayu berusia 4500 tahun yang ditemui berhampiran Piramid Agung Giza. Kapal ini dipercayai membawa F...
Posted by : Nizam Nasir
1 Comments

Kelebihan Surah Al-ikhlas

Read Article →
Assalammualaikum.... Saya ingin kongsikan kepada semua kelebihan surah al-ikhlas jika di amalkan Dalam kehidupan sehari hari... Sebelum ...
Posted by : Nizam Nasir
4 Comments

Evolusi Telefon Mudah Alih

Read Article →
Telefon mudah alih kini seperti telah menjadi alat keperluan harian pada setiap orang. Perhatikan saja orang yang anda jumpai dimana2. Kem...
Posted by : Nizam Nasir
0 Comments

Bandar Hantu Kelihatan Selepas Hujan

Read Article →
HUANSHAN - Beberapa imej bandar dilihat muncul di langit pada awal bulan ini di bandar ini, lapor sebuah akhbar semalam. Kemunculan '...
Posted by : Nizam Nasir
1 Comments

Kempen Jangan Memakai Lengging Di Tempat Awam

Read Article →
sumber : http://leggingseksi.blogspot.com/
Posted by : Nizam Nasir
1 Comments

Lagu P. Ramlee Popular Di Kanada

Read Article →
Siapa sangka, lagu-lagu Allahyarham Tan Sri P. Ramlee tidak hanya kerap berkumandang di corong-corong radio di negara ini tetapi turut...
Posted by : Nizam Nasir
5 Comments

Salah Cakap

Read Article →
Ada seorang lelaki tua yang hobbynya memelihara banyak burung. Pada suatu pagi, semua burung kesayangannya telah hilang. Merasa si pencuri s...
Posted by : Nizam Nasir
2 Comments

Kisah Seminggu

Read Article →
Boss berkata kepada Secretary : Kita akan outstation selama seminggu, jadi  aturkan segalanya. Secretary menelefon Suaminya : Untuk seminggu...
Posted by : Nizam Nasir
1 Comments

Sengal

Read Article →
Siapa yang sengal sebenarnya ni ?
Posted by : Nizam Nasir
1 Comments

Salah Faham

Read Article →
Posted by : Nizam Nasir
4 Comments

Gambar : Macam mana ni?

Read Article →
hahaha
Posted by : Nizam Nasir
0 Comments

Gambar : Kegunaan PC Lama

Read Article →
Posted by : Nizam Nasir
0 Comments

Gambar : Gambar Pada Cebisan Kertas

Read Article →
Ada seorang blogger ni bagitahu kat aku , katanya tak boleh nak upload gambar kat dalam entri, so aku cuba masukkan gam...
Posted by : Nizam Nasir
5 Comments