Nak tempah Flash Header tak ?



Assalamualaikum , tak tahu nak update apa, nak tanye anda-anda semua kat luar sana tu , cantik tak flash header baru saya ? hehe , poyo betul soalan saya ni , kot2 ada yang berkenan nak buat , boleh lah tempah kat kawan blogger kita sorang ni , boleh pergi blog dia ek .. Fahmi Mahat  , beliau ni kreatif bab-bab 'design' flash header ni , so korang tak myesal boleh dapatkan header dengan harga yang murah ! huhu ..

5 comments:

r-5 said...

murah?? berapa satu? ceiter-ceciter~ hehe

Tengku Nizam said...

@r-5 20ringgit je , hehehe .

rara pinkmafia said...

fuyohhhh header dye cool =)

nurkaloi said...

terbaik dari ladang

Halusinasi said...

macam beart je header ni...tak smooth sgt... apa2 pun memg cun la...