Gambar : Kamera Paling Kecil Di Dunia

Assalamualaikum.
Sedikit info pasal kamera terkecil di dunia ni. Camera ini di keluarkan oleh Canon hanya ber'pixel' 2MP dan menggunakan Micro SD tapi mampu menghasilkan video HD. Tapi harga boleh tahan juga lah sebab benda yg kecil lagi mahal sebenarnya dari yang besar ..



Kecil sangat , kalau lalai ni , kompom orang sapu ni . huhu

Sumber : Link



22 comments:

kim heeruul said...

style gak..
tpi kalo terpijak,menangis beb

apik pehe said...

hahaha..kecik ngat wehhh

nur dhiya' aida said...

kecik sangat ! agak2 , kalau simpan dalam beg . nak mencariknye , amik masa yang lama . xcampur lagi kalau tersalah letak . mau menangis cari haha

Fariq said...

perghh.. kalo dpt ni kan mesti masyuk.. masuk kat mane2 tempat mencurigakan bley snap2 pe yg patut..

Latest -
- Segmen Jom Kipas Blogger

risa said...

mak aihhh...bute mata nak nengok!
kocik bonar!

Fauzie Jasmani said...

Ada kualiti DSLR tak ni? heheh..terbaekk!

Novelgurl said...

bestnya kalo dpt beli neh

Tengku Nizam said...

@kim heeruul terpijak , beli baru laa , haha

Tengku Nizam said...

@apik pehe cumil kan ? buat key chain cantik ni , hahaaa

Tengku Nizam said...

@nur dhiya' aida gantung kat kunci kete je , gantung kat leher pon xpe , hahahaa

Tengku Nizam said...

@risa kecik tapi canggih , hehe

Tengku Nizam said...

@Fauzie Jasmani takde kot , 2mp je pixel die , hehe

Tengku Nizam said...

@Novelgurl tak tahu kat mane ade jual , hehehe

Puteri Iqa Izyan said...

ololo..kiut miut jer ^_^

Pisyek said...

Ade jugak yang hilang sebab salah letak ni karang. hahaha...

Entri terkini: Desktop PC untuk gamerz

ASaDa RyutaRo said...

kang ade yang beli utk skodeng benda ni. kecik bukan main..

teha said...

alahai comelnye!! mcm nak makan je..hehe

Nzyrahun said...

kalau jatuh abes terbarai loll

Syukri Mohtar said...

senang nak jadi paparazi.tak yah nak bawak kamera besat2..

Muhd Lokman said...

camera yg cute

.:hana hazel:. said...

amboi..keciknye.. :)

hans said...

amboi
kecil gilaaa
takut terduduk ke apa
memang rosak
hahahaha