Jom Main Game


Assalamualaikum , aku baru je buat 1 blog khas untuk main game ni , so kat korang semua  jom main game kat blog aku 1 lagi tu , korang leh klik sini http://kaki-gamerz.blogspot.com/ , sesuai untuk korang yang tengah bosan tak tahu nak buat apa , Dalam blog tu ada 22 games yang best , boleh lawan sama geng ,just connect dengan Facebook je .

Antara game yang ada

Tapi aku suka main games CHECKER dengan DRAW MY THING , memang mencabar otak la. huhu

2 comments:

MAPPIAU said...

halamak saye tak pandai main games tapi suke tengok orang main games hehehe

hibari said...

cool