Jom Bodek Blogger Faymes !



Seronok pulak rase bila ada blogger yang agak otai dan faymes dikalangan gadis follow blog aku ni .. haha .. Aku bukan ape , blog ni takde la menarik sangat , lebih kepada suka hati aku nak post ape pon , tp ada gak sudi join .. Dan pada semua blogger yang sudi follow blog ni , aku uca[ terima kasih banyak2 ! . Sape blogger tuh? Ok , blogger tu Ujang a.k.a Azfar .. so dia ada buat  GIVEAWAY , sape nak join , boleh pergi sini yer ..

p/s : aku tak bodek ek Ujang , tapi kalau ko nak bagi aku menang gak , aku trima je seadannya . hahaha

3 comments:

rara pinkmafia said...

wahhhh sgt humble kan.ok lah tu.nice jugak entry2 kt sini =)

nurkaloi said...

hohoh kaloi punn nak join nati
tp ngah duk simpan elok2 dlm draft lu...

gud luck yer

azrijohan said...

hahaha,bodekkk~
BW here