Tips : Membuat Lagu Jadi Suara Chipmunk

Assalamualaikum :)
Mesti ramai yang tertanya bagaimana untuk membuat suara macam Chipmunk .Yang sekarang ini sudah banyak lagu chipmunk di Youtube.Sila ikut tutorial mudah di bawah ni ye .

Pertama sekali anda perlu download
Link

Kedua sila ikut video tutorial dibawah ini



*P/s : Saya baru je cuba lagu Akim - Janji jadi Chipmunk , memang menarik . hehe

6 comments:

cik najihah said...

menarik :)

Tengku Nizam said...

@cik najihah memang menarik , senang je buat , 2 step je , pastu done ! huhu ..

rara pinkmafia said...

heheheheh geli dgr suara chipmunk.

nurkaloi said...

alaa bestnyer
buatkan tuk kaloi boleyh

hahahahah
gud info

Tengku Nizam said...

@nurkaloi meh cakap nak lagu ape , saya buat kan , hehehe

Tengku Nizam said...

@rara pinkmafia geli ke ? best je saya dengar , hehe