Kata ISLAM tapi ...

Jenjalan kat Facebook tadi , terjumpa 1 account Facebook yang bagi aku agak melampau , terkejut aku ..
Dimana profil seorang budak lelaki , mengaku islam , tapi meletakkan salib pada gambarnya , sungguh kurang ajar ..

Nauzubillah ..

Adakah budak ini islam atau kristian ? ntah laa..
jangan kita buat main2 bab agama ini ..

budak setan .

12 comments:

Cik.Askarr said...

eee... tak malu ke????
tenkiu 4 sharing :)

Tengku Nizam said...

@Cik.Askarr budak2 tak matang , camni laa..

Ajmal Tahani said...

apa jenis manusia ni

Nieylicio Kerolicio said...

agaknye die x knl pon tuh lambang kristian..
*positif2.. ish3

Siti Mashitah Saidin said...

zaman skrg nih macam2...~

IeDa said...

kesian tengok dorang ni... bnyk yg dorang xtau rupanya.. xabes sekolah kot..

suka cartoon said...

eh saper nie..??nth aper-aper nth...main2 sal agama pulak....wat malu jer la...

Nadhirah-chan said...

remaja sekarang ni suka BERFESYEN . diorang anggap salib tu sbg satu fesyen bila tgk rakan2 kristian pakai . saya tau sebab saya remaja & ramai kawan macam ni . dorang dah tak peduli agama asalkan diri sendiri nampak updated . hishh =='

Kuronofu91 said...

kita patut kesian kat dia sebab pemikiran cetek dan bersyukur sebab x jadi mcm dia...alhamdullillah~~~~

Dawa said...

jgn tertipu. kdg2 3rd party yg pakai gmbr org lain dan provoke psl keagamaan ni. tp kalau btol pon, mmg ptt report kt facebook

Taufiq Tiramisu said...

bengong..ada gak budak macam ni..takkan tak tahu tak boleh buat macam tu..bawah tu siap tulis lagi uck israel..tapi kat dada tu..entah laa..huhuhu

entri terbaru : Cara Pasang Widget Recent Comment

red said...

Kebanyakan punk rocker adalah free thinker... Budak ni terlalu taksub dgn ideologi punk dia... buat malu punkrocker Malaysia jer