Video : Filem KRU – Karak Laluan Puaka


Filem terbaru keluaran KRU Studios yang menyeramkan bulu roma aku - KARAK LALUAN PUAKA memang menakutkan! aku tengok trailer pun dah takut . Filem ini kalau tak silap aku berkisarkan kisah benar Norman Abdul Halim yang hampir-hampir kemalangan kerana ternampak hantu.

Aku pernah terbaca dekat majalah Mastika satu ketika dulu pasal Lebuh Raya Karak ni.
Tapi bila tengok trailer ni ada je tempat-tempat selain lebuh raya yang menakutkan.  Tp yang best tentang filem ni , Shahir AF pun ada berlakon gak tau ! . Tengok dari trailer ni , lakonan Shahir tak mengecewakan aku .


Tapi aku tak pasti bila keluar panggung , tak sabar nak tengok filem yang menakutkan ni . Apa pendapa korang tentang trailer ni ?

9 comments:

Taufiq Wr said...

macam hebat je ni..hehehehe..bleh ah pi tgk..

Taufiq Wr said...

weh, satu lg, kontest tu, aku x dapek nk join laa..scanner xdak naa..housemate aku ada..tapi die keihatan kedokut semacam je..aku buat entri je la ye? hehehe..sebenarnya xdak idea nak buat entri apa..hehehehe..

Tengku Nizam said...

@Taufiq Wr haahaa, ko tnye la awek tu , watpe tnye aku , aku sponser je , hahaha .. nanti aku buat contset lain , hadiah domain , ko join la ekk .. hehe

cik najihah said...

tu la teringin jugak nk tengok..wuwuwu x sabar

iszieylyanziy said...

macam best,, xsabar nk tgk

syafiqstatichot said...

gaye cam best aje cite nih.. melalui trailer, wahhh cite melayu dah macam thailand lah! seram aje..haha

Pisyek said...

bile nak keluar cite nih? wajib tengok nih. xD

naqiah said...

x brani tngok threaler.. hehehehe... KRU memang best!! mcm MERONG!

donny said...

nice review! harap saya berkesempatan menonton wayang ni nanti.tq for the info.

Cheers~~