Contest : Bila Aku Boring ..

Hari ni aku boring gile , dengan astro kena potong semalam . Kalau tak , boleh jugak layan HBO kejap , huhu . Tak tau nak buat apa lagi ni , movie kat laptop dah layan semua .. Nak pergi bayar astro , bill dekat 250 ringgit .. Mana nak cekau duit hujung2 bulan ni , lain lah kerja kerajaan , 26hb dah gaji , huhu. Nasib baik P1 tak kena potong lagi , hahaa , boleh gak online ..

Tapi betul la orang cakap  , klau bosan2 ni , duduk saje2 , nanti ada idea pelik2 datang .. So tadi datang idea pelik aku . Nak tengok aku buat apa ? Tengok gambar kat bawah ni ..


Habis semua peserta Raja Lawak aku request family kat FACEBOOK , haha , tak tahu dorang approve ke tak nanti .. haha , kalau dorang layan perangai pelik aku ni , sah dorang memang sporting dan memang layak jadi Raja Lawak ! hahaha ..

Alang2 aku boring ni , aku nak buat 1 contest , khas untuk follower blog aku , nak join , follow ek :p , kemudian korang cuma buat 1 entri , ceritakan apa korang buat bila korang boring . Letak header blog aku dan link ke entri ini . Entri paling menarik akan menang , kalau boleh biar entri ada gambar , baru syok baca , hehe .. Tutup 10 April 2011 .. Hadiah Topup 10 Ringgit X 3 Pemenang .. Ok ?

P/s : Tapi kalau korang boring , korang buat apa ekk ? cecite cecite~ (DALAM ENTRI KORANG TU)

14 comments:

Tuan Putri said...

hahhahah xleh blah..hahahha tahlah suma artis lak tu..hahaahah adoyaii..*pengsan!

nurkaloi said...

yeah oke insyllh i will join

AmyZana said...

wah....agaknya dorg accept ke ? XD

Henry Zackery said...

banyaknye sedare dlm fb..hehe

Top 10 Artis Paling Seksi

Tengku Nizam said...

@nurkaloi jangan lupe ajak orang lain sekali ekk . huhu

Tengku Nizam said...

@AmyZanamcm geng kumpulan lucky tu da approve family, tp mcm man , leman , nazmi tak approve friend lagi , so xleh nak request lagi , hahaha

Tengku Nizam said...

@Henry Zackery sedare mare dlm islam . hahaha

fyna said...

btol2 takde keje nih...hehehe...

Jue Juraidah said...

hahahaha....ape daaa...kelakar tol...ops..saje nak menyinggah!!

Tengku Nizam said...

@fyna boring sgt .. tu yg mcm2 benda nak buat tuh , hahaaaa

Tengku Nizam said...

@Jue Juraidah klakar ek ? hehehee

SyedGraphiX said...

wahg menarik!

Tengku Nizam said...

@SyedGraphiX klau menarik , jom la join , hehee

Mr Daha said...

Salam bro! aku dah join dah contest bro ni..

Bro boleh check kat blog saya atau pergi kat link di bawah ni:

Contest Link:
Contest Tengku Nizam : Bila Aku Boring

Thanks ye bro. =D