Gambar : Awek Merempit Dalam Longkang?


Eh2 , Ape awak buat dalam longkang tu ? Jatuh ye ? Kasihan kat Awek ni , Sampai terjatuh dengan motor ke dalam longkang .. EH awak , lain kali jangan main2 dengan longkang ek ..

Sumber : Lupe , hehe

9 comments:

budingyun said...

sejuk kot dalam longkang..

Amyna said...

heheeh!!
Macam2 gaya... :-)

puteri ain said...

haha..ni real ke apa ni? macam strategik je dia kalau jatuh..cantik je landing..hehe

MY SouL My HeArt said...

huhu..macam mana nak naik balik tu

Tengku Nizam said...

@budingyun dalam longkang ade aircond ke? haha

Tengku Nizam said...

@Amyna ni la dinamakan gaya spontan , hahaha

Tengku Nizam said...

@puteri ain real kot , xkan dia saje2 nak masuk kot ? hahahahaha

Tengku Nizam said...

@MY SouL My HeArt yg tu sy xtau , tp klau nak sy tolong naikkan motor die tu , bg sy gelak kat die puas2 dulu , hahahahhaa

HAFIZAL said...

apa mcm nie....???