Contest : Bila Aku Boring ..

Read Article →
Hari ni aku boring gile , dengan astro kena potong semalam . Kalau tak , boleh jugak layan HBO kejap , huhu . Tak tau nak buat apa lagi ni ,...
Posted by : Nizam Nasir Jr
14 Comments

Video : Antara Sebab Kenapa Surat Tak Sampai !

Read Article →
Patut la aku tunggu surat dari awek aku tak sampai2 , ni la puncanya! hahaha
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

Gambar : Subaru Impreza Limited Edition

Read Article →
Amacam ? Lawa tak ? hahaa
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

Video : Bila Perempuan Bawa Kereta

Read Article →
Haha , video ni memang tak leh blah , terbahak2 aku ketawa!
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Video : Cara Paling Mudah Untuk Pulang Ke Rumah

Read Article →
Untuk korang yang duduk kawasan bandar tu , nak sampai ke rumah dari office mesti berjam2 kan ? So aku cadangkan cara ni .. try laa . haha ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Gambar : Pastikan Kereta Anda Ada Airbag!

Read Article →
hahaha . :p
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

Video : Prank Yang Hot

Read Article →
haha , terkono den .
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Tanda Anda Gila Internet

Read Article →
Mungkin ada setengah dari anda memang susah nak lepaskan laptop , pergi mana2 berkepit je dengan laptop anda tuh , orang lain tengok pun...
Posted by : Nizam Nasir Jr
21 Comments

Gambar : Singboard Yang ....

Read Article →
Kesatnya bahasa~
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Korang kisah ?

Read Article →
Bush & Obama duduk di sebuah bar. Mat datang dekat dan bertanya – Apa yang korang bincangkan? Bush: “Kami sedang merancang Perang Duni...
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

Penatnya ..

Read Article →
Selepas seharian penat bekerja , jom kita relax2 dulu !
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Harun Dan Anaknya

Read Article →
Harun mempunyai anak yang sangat nakal.Bermacam-amacam cara dan nasihat telah di berikan.Namun anaknya tetap...
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

Saat - Saat Berlakunya Kiamat.

Read Article →
 Hari Kiamat adalah hari di mana akan musnahlah segala yang tercipta dan akan binasalah segala makhluk yang pernah hidup di alam ini. T...
Posted by : Nizam Nasir Jr
10 Comments

Video : Filem KRU – Karak Laluan Puaka

Read Article →
Filem terbaru keluaran KRU Studios yang menyeramkan bulu roma aku - KARAK LALUAN PUAKA memang menakutkan! aku tengok trailer pun dah tak...
Posted by : Nizam Nasir Jr
9 Comments

Gambar : Akibat Posing Berlebihan

Read Article →
Hati2 bila nak ambil gambar yang cantik2 , ni la akibatnya kalau pentingkan posing dari nyawa .. apalah nasib awek tu ek ? hidup lag...
Posted by : Nizam Nasir Jr
5 Comments

Koleksi Cartoon Korea

Read Article →
Da lama tak baca komik , asyik online je . Semuanya kan ada kat internet .. Tak payah nak beli2 komik lagi . huhu .. Jom lawak antara koleks...
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

Gambar : Jom Bawa Binatang Kesayangan Bersiar-Siar

Read Article →
Eh2 , dah lama rasenya tak bawak kucing aku  bersiar2 kat luar ni , aku penah letak kucing aku dalam raga motor , bawak dia jalan2 pusing ka...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Tips : Idea Dan Cara Aku Untuk Dapatkan Traffic

Read Article →
Assalamulaikum , traffic sangat-sangat penting bagi setiap blog , blog yang tiada trafiic umpama blog kosong , lebih kepada penulisan entri ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
15 Comments

Gambar : Koleksi Fesyen Rambut Yang Gempak

Read Article →
Rambut ibarat perhiasan terindah bagi wanita, wanita yang masalah rambut , mesti malu nak hadapi dunia , hahha, So hari ni tengok la koleksi...
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

Gambar : Makanan Pelik Di Jepun

Read Article →
Jepun terkenal dengan rekaan2 yang pelik dan kreatif , antara yang pelik ialah makanan camping yang pelik ni .. Pilih Jenis Ikan Ba...
Posted by : Nizam Nasir Jr
5 Comments

New Yamaha LC 135 2011

Read Article →
Yamaha mengeluarkan model baru bagi casis LC 135cc , memang menarik .. nak angkat 1 laa.. haha .. * Model code: LC135 * Eng...
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Banyak Bercakap Serlah Kelemahan

Read Article →
SESEORANG Muslim mesti memelihara lidahnya daripada menuturkan kata-kata tidak berfaedah, percakapan kosong, mengumpat keji dan mengadu-...
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Gambar : Koleksi Kereta Vintage (30 gambar)

Read Article →
Posted by : Nizam Nasir Jr
3 Comments

Gambar : Budak Menangis - Comelnya !

Read Article →
Jom tengok kecomelan budak2 menangis :p
Posted by : Nizam Nasir Jr
4 Comments

Gambar : Gaya-Gaya Cun Awek Tidur

Read Article →
Jom tengok gaya2 cun awek jepun tidur dalam LRT !
Posted by : Nizam Nasir Jr
4 Comments

Fakta Menarik Mengenai 7-Eleven

Read Article →
Sedikit fakta mengenai 7-Eleven yang patut kita tahu , jangan tahu beli je tapi tak tahu sejarah ,, haha 7-Eleven ialah sebuah franc...
Posted by : Nizam Nasir Jr
5 Comments

Gambar : Bertudung Tapi ...

Read Article →
Gambar terbaru menunjukkan seorang perempuan , bertudung , tapi pakai skirt ! Dimanakah OTAK dia? Jangan lah malukan diri sampai camtu se...
Posted by : Nizam Nasir Jr
19 Comments

Video : Tanah Merekah Sebelum Gempa Bumi Jepun

Read Article →
Video ni menunjukkan tanah bergerak dan air keluar dari bumi di Makuhari Makuhari merupakan kawasan tanah buatan manusia di ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
3 Comments

Gambar : Tsunami Punca Beribu Ikan Berkumpul ?

Read Article →
ALLAH MAHA BESAR! , adakah disebabkan tsunami di Jepun mengakibatkan ikan2 ini berkumpul ?. Pelik sungguh kejadian ini .. Moga kita dapat Ik...
Posted by : Nizam Nasir Jr
5 Comments