Video : Mat Rempit Berani Mati !

Benda biasa yang dialami oleh blogger -kekurangan idea nak update blog , aku memang dah takde idea langsung ni , da tu , kepenatan kerja banyak . huhu . so daripada blog ni bersawang , baek aku update sikit . saksikan video di bawah ni ek .






P/s : AMARAN ! . Jangan tiru aksi berbahaya ini !

12 comments:

Nohtakh ujan said...

tu bukan mat rempit...tu mat bangla bro...kih kih kih..

kiera'sakura said...

hehehe.. video pown blh jnji bkn labah2 yg dtg jenguk.. hehehe

kiera'sakura said...

hehehe.. video pown blh jnji bkn labah2 yg dtg jenguk.. hehehe

AYuNG said...

nih bukan berani mati kot....memag nak mati dh nih!!! :D

Tengku Nizam said...

@Nohtakh ujan tu mat bangla yg rempit! hahahaha ,,

Tengku Nizam said...

@kiera'sakura thx kiera , bg support , da 3 hari x sempat nak update blog , bz sgt2 , huhu , idea pun xnak mai :(

Tengku Nizam said...

@AYuNG ni mmg nak mati pon , xsyg nyawa , huhu , tp nsib baek bukan kat malaysia .. :)

hana said...

alamak..
xleh nk tgk video tu..
tenet lembab sgt..
aiya...

Tengku Nizam said...

@hana xleh tgk ke ? rugi r . huhu ,

Taufiq Tiramisu said...

aku pernah buat aksi ni..
masuk hospital,
15 batang tulang patah..
then esok kuar hospital..
dah okay..
aku pun tak tahu ngape..
tapi maybe sebab aku ni keturunan superman..;p hahaha

entri terbaru : Kau memang hebat, bila...

padlie said...

jangan la ada yg tiru aksi ni..

Rozuan Ismail said...

memang cari maut je kan diorang ni..dah byk sgt kot pahala diorg..hehe