Laman Sosial Dr Rozmey Ditemui !!

Tengah aku syok2 jalan2 kat Fanpage yang ade kat Facebook tadi , terjumpe link ni , aku pun klik lah , bile aku tgk website ni , tergelak2 aku ! sape la yang rajin buat ni ek  ..


Haha , siapa la pedajal buat DrRozmey punya website ni ek ? korang nak tengok gak ? , klik sini .. http://ddrbook.110mb.com/

5 comments:

mellow said...

hahaha nak registerr lah .

nabilah_2908 said...

betul ke ddr punya...sbb sy tgk siap boleh log in lagi....

jom ke APA KATA HATI pulak,
TERAPI MINDA

Tengku Nizam said...

@nabilah_2908 haha , yang pasti , mmg bukan die pune! huhu

Norfa said...

hahaha..pengganti facebook..

syAfA said...

lawak la..haha