Kerana Bulu Mata Masuk Syurga?

Read Article →
Diceritakan di hari pembalasan kelak, ada seorang hamba Allah sedang diadili. Dia dituduh bersalah kerana mensia-siakan hidupnya di dunia u...
Posted by : Nizam Nasir Jr
4 Comments

Gambar : Gelagat Pelik Di Mesin ATM

Read Article →
Macam2 perangai pelik manusia kita boleh jumpa , jom kita saksikan perangai2 pelik ketika di mesin ATM pulakk . :) ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
11 Comments

9 Kelebihan Lembu Berbanding Manusia

Read Article →
LEMBU sebenarnya lebih PANDAI daripada MANUSIA kerana... 1 ... lembu tak buang anak dalam tong sampah, longkang, paksa anak minum racu...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Teknik Tawar Menawar Sebelum Membeli Kereta

Read Article →
SEBELUM berunding membeli kenderaan terpakai anda perlu melengkapkan diri dengan teknik perundingan kerana ia bukan saja bakal menentukan ha...
Posted by : Nizam Nasir Jr
8 Comments

Gambar : Kunci Basikal Yang Fail

Read Article →
Jom tengok , cara2 kunci basikal yg FAIL! haha p/s : sengal takkkk? kah kah kah !
Posted by : Nizam Nasir Jr
17 Comments

DI SAAT AKU DITALKINKAN

Read Article →
 semoga kita insaf dan menjadi pengajaran. InsyaAllah... Hari berganti hari.Keadaanku semakin tenat.Tubuhku terkaku seperti mayat di atas...
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Video : Mat Rempit Berani Mati !

Read Article →
Benda biasa yang dialami oleh blogger -kekurangan idea nak update blog , aku memang dah takde idea langsung ni , da tu , kepenatan kerja ban...
Posted by : Nizam Nasir Jr
12 Comments

10 Kemungkinan Kerosakan Terjadi Pada PC / LAPTOP

Read Article →
10 Kemungkinan selepas setahun kita menggunakan komputer, kita akan dapati terdapat beberapa perubahan yang ketara terhadap prestasi kom...
Posted by : Nizam Nasir Jr
8 Comments

Sebuah Kisah Dari Lorong Haji Taib

Read Article →
Bingkisan ini ku tuliskan buat renungan mereka yang bergelar insan..Insan? ?? Hidup ini penuh dengan kekalutan..penuh dengan kekecewaan.....
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Kenali RASULULLAH S.A.W

Read Article →
Begitu indahnya sifat fizikal Baginda, sehinggakan orang ulama Yahudi yang pada pertama kalinya bersua muka dengan Baginda lantas melafazka...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Petua Menjadi lelaki Pilihan

Read Article →
Ciri-Ciri Lelaki Pilihan 1. Taat kepada Allah dan Rasul-Nya 2. Mempunyai ilmu pengetahuan agama 3. Bekerja menyeru manusia kepada kebaik...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Berhati2 Beli Pendrive 32GB !

Read Article →
  Hari ini saya survey dekat www.mudah.com.my .. Ingat nak beli pendrive, mana tahu dapat murah. Tiba-tiba terpaku dengan satu iklan; ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
17 Comments

Gambar : 10 Kereta Terhebat Di Dunia

Read Article →
1. Saleen S7-Ibu pejabat:Troy,Mich 2. Spyker C8 Aileron-Ibu pejabat:Zeewolde,Netherlands 3. Fisker Karma-Ibu pejabat: Irvine,...
Posted by : Nizam Nasir Jr
4 Comments

Tips : Layari Facebook Dengan Selamat !

Read Article →
Salam , aku hari ni ada tips berguna untuk korang , yang ada akaun facebook tu , mesti korang sayang kat akaun korang kan ? dengan facebook ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
11 Comments

Gambar : Keyboard yang Kreatif !

Read Article →
Berikut adalah gambar bermacam-macam jenis model keyboard yang kreatif dan menarik
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments