Tutorial : Letak Button Follow Dalam Entri

Read Article →
Salam , hari ni saya nak ajar korang , cara2 nak letak button follower di dalam ENTRY korang , caranya cukup senang , cuma ikut langkah2 di ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
6 Comments

Ada Apa Pada AGAMA ?

Read Article →
 Seorang syeikh berangkat ke Amerika Syarikat untuk menjadi ahli panel satu siri ceramah mengenai agama, teknologi dan alam semesta. Cerama...
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Tips : Mengenakan PC kawan-kawan

Read Article →
klik utk pembesaran Trick ini akan membuatkan dvd drive atau cd drive kawan korang terbuka berulang kali. Untuk membuat trick sebegin...
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

27 Fakta Menarik

Read Article →
1.Cuba tengok zip seluar korg, tertera huruf YKK.YKK bermakna Yoshida Kogyo Kabushiki gaisha iaitu sebuah kilang membuat zip terbesar di ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
4 Comments

Kebaikan dan Keburukan COKE !

Read Article →
Di dalam kebanyakan negeri di US, kereta peronda lebuhraya akan dimuatkan 2 gallon Coke untuk menghilangkan kesan darah di jalanraya...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Gambar : Pusat Data Facebook

Read Article →
p:s : mesti banyak data kita yang tersimpan kan ? kat Equipment mane la dia simpan data2 saya ye ? Sumber : Google (facebook exchang...
Posted by : Nizam Nasir Jr
3 Comments

Gambar : Awek Mamat Sepah yang Cun !

Read Article →
Gambar awek Mamat Sepah yang bernama Nur Syuhada. Awek ini memang rapat dengan Mamat dari dulu lagi , adik kepada guitarist kumpulan Krist...
Posted by : Nizam Nasir Jr
11 Comments

Kisah Juha Dengan Seorang Penipu

Read Article →
 Pada suatu hari Juha sedang duduk termenung di depan pintu rumahnya..dia merenung kepada seutas rantai emas di tangannya. Rantai emas ters...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Nabil Dan Telinga

Read Article →
Hyep ! berjumpa kita lagi malam hari , da lama rasenya buat entry lawak kat sini .. huhu .. jom la kita baca satu cerita menarik kat bawah n...
Posted by : Nizam Nasir Jr
7 Comments

Misteri : Misteri Segitiga Bermuda - Kronologi

Read Article →
Not all the questions had his answer. Likewise with several incidents and the phenomenon of nature in this earth. The Bermuda Triangle t...
Posted by : Nizam Nasir Jr
3 Comments

Nostalgia : Ustaz Arief Cakra Alam Menipu ?

Read Article →
Sebelum itu, saya nak mengajak korang semua flashback balik di zaman Ustaz Arief ini menunjukkan kehebatannya merawat pesakit dengan ka...
Posted by : Nizam Nasir Jr
12 Comments

Misteri : Misteri Segitiga Bermuda Bahagian 3 - Misteri di Samudera Atlantik

Read Article →
Sambungan dari bahagian 2 , untuk ke bahagian 2 , klik SINI     Ini merupakan satu misteri besar dalam sejarah. Sebuah wilayah...
Posted by : Nizam Nasir Jr
4 Comments

Misteri : Misteri Segitiga Bermuda Bahagian 2

Read Article →
Sambungan dari bahagian 1 , untuk ke bahagian 1 , sila klik SINI   Bagi Anda yang gemar kisah misteri, pasti mengenal Segitiga ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

Misteri : Misteri Segitiga Bermuda Bahagian 1

Read Article →
  Bermula dari Florida, membawa ke Miami, Puerto Rico dan seterusnya ke Pulau Bermuda, bentuk terkuat yang diketahui oleh manusia t...
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Koleksi Teka - Teki Terbanyak

Read Article →
SOALAN 1: Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila? Siape yang menemukan dompet kulit? Saya ade 3 kepala, 4 tangan dan 5 ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
3 Comments