Tips : Recover Window 7 Yang EXPIRED


 Windows 7 loader terbaru.. 
yang membolehkan komputer korang update semua latest update dari microsoft termasuk update KB971033..

Download here :


*Loader ni utk komputer yg belum di detect oleh microsoft je.. kire yg belum kena windows genuine advantages (WGA), atau dgn lebih specific, yg belum install update KB971033.. lepas guna loader ni, baru leh install update tu..

korang cuma setting ikut gmbar di atas, kemudian klik install macam yg di highlight kat gambar di atas, restart komputer & siap..
kalau jenis komputer korang xde dalam senarai, terutama sekali pada bahagian serial, korang pilih je apa2 serial sekali pun... acer ke, dell ke, 
yang penting korang isi kat situ... 
ade problem, leh tanye aku.. :)
Step Untuk hilangkan Non-Genuine Logo (untuk yang dah kantoi)



kalau untuk window yang dah terkantoi, korang cuma perlukan software ni je..

download here :
RemoteWAT 2.2.6

1. klik pada tempat yg di highlight dalam gmbar diatas, lepas tu tuggu sampai komputer log off & log on sendiri.. kemudian, restart sekali lagi...
lepas restart, windows activation kat komputer information akan hilang untuk selama2nya.. 
macam gmbar kat bawah ni..
p/s :  lepas gune removeWAT ni, windows masih lg boleh update windows mcm biase...
sekian untuk kali ni je..
jumpe lagi!

7 comments:

zuar said...

terbaik gak ni tips ni...^_^

Aimifiqa said...

terbaik dri ladang la. thanks!

Taufiq Tiramisu said...

nice one, bro!!!
;)

LiLohOnEy said...

yeahh!

blh try nt.

thanks :))

Siti Mashitah Saidin said...

ha'ah... pernah wat remove wat nih~

Le serviteur de Dieu said...

Link Window7 Loader v1.9.5 dh broken..(File Removed for Violation)
Bleh bg link bru x???

Tengku Nizam said...

@Le serviteur de Dieu ok bro, da up line baru .. huhu