Tutorial : Autopost Entri Anda Terus Ke Facebook

salam semua,
hari ni aku nak ajar korang cara nak autopost ENTRY anda terus ke wall facebook korang..
jenis korang yang agak malas nak promote entry anda ke wall facebook, 
ni ada cara mudah dan sgt berkesan..
lihat contoh dibawah..

senang kan? xpayah nak copy2 link da

korang tak payah lagi nak klik share button atau copy2 link n promote kat wall facebook,.
senang je dengan menggunakan applikasi facebook My Blog Posts
korang cuma perlu klik 'go to application tu je dan applikasi akan jalankan tugasnya..
applikasi ni sesuai jugak korang nak letak kat wall facebook korang dan fanpage korang.

selamat mencuba!

7 comments:

SapaSapaJerLahhhh said...

owhhh..baru nieya tau..thanx yup..

Cik Yana said...

autopost ke personal FB eh?
bukan fanpage?

Cik Yana said...

dah test apps ni,,
best!
nak mintak share bley tak?
nnti link skali ke entry ni,,

ALFALORA MOHD MUSTAFA said...

suksesssssssss!!! tocei!!

DIRIKU said...

mcm bes je... :D

Tengku Nizam said...

@DIRIKU mmg best pon cik yulia! autopost ke wall facebook awk.. meh la try! :)

aNi MuSiCa said...

hehe.. da tau da.. tpi maleh nak buat.. haha :P

btw,thanx for info :)