10 Sebab Lelaki Tidak Lagi Hubungi Anda Selepas Pertemuan Pertama

Anda terlalu banyak bicara.

Pakaian anda terlalu menjolok mata hingga mengundang perhatian
orang lain.

Anda tidak tertawa saat dia berlawak.

Anda terlalu jujur tentang apa yang anda inginkan dari hubungan
tersebut.

Anda berulangkali membicarakan tentang bekas teman lelaki anda.

Percakapan yang anda `jalinkan' tidak bersangkutan dengan
percakapannya.

Anda marah-marah pada kepada pelayan restoran hanya kerana dia
terlambat membawakan pesanan anda.

Anda terlalu banyak mengeluh.

Anda kerap melihatnya dengan pandangan seribu tanda tanya.

Anda memintanya pergi ke restoran dan tempat-tempat mahal.

7 comments:

Qamarul said...

yang last tue..

"Anda memintanya pergi ke restoran dan tempat-tempat mahal"

gurl: yang tue i tak kesah.. sebab i cari duit mmg utk you pun.. hehehe

Jerung Tempang said...

kalau untuk situasi blind date, ad penambahan satu lagi.

anda tak cantik kat mata dia. so lpas tu dia tak kan kontek anda lagi.

haha

Khairul Amillin said...

haha. suke ape yg jerung tu cakap. jerung pun reti cakap kan? ceh! HAHA!

nur dhiya' aida said...

aah...btol ap yg jerung ckp tu..xksh ke laki or pompuan..same je HAHHAA

Tengku Nizam said...

mmg btul pe jerung cakap tu n tu pon salah satu sebab utama, tp xelok r ckp cmtu, cm mrendah2kan pasangan je.. uhuh

DIRIKU said...

mintak share dulu yea..:D

cikBearBear ^^ said...

hahaha mmg betol la tu jerung cakap ..majoriti camtu laa..