Dalam Plastik Lagi..!!! (18SX)


Ada satu couple,baru nikah.
Si isteri memang jenis x pernah tahu bab2 sx apatah lg nak tgk video blue.
So x pernah la tgk ehem ehem tu.
Then,bila dah nikah...majlis persandingan pun dah selesai...
Pengantin pun masuk la bilik.
Mlm pertama...si suami takut ejakulasi awal sgt,nak control performance,dia pakai la kondom.ok la sikit.
esoknye......
kawan2 si isteri ni lak gatal mulut pi tanya...
"best ke malam tadi?"
"power tak?"
"sakit tak?"
haiii..yg si isteri ni pun mangkuk,hal dlm kelambu pun nak g citer kat org..
dia pun cakap la...kat kawan2 dia..
"hmmm..sakit mula2 je,tapi lama2 best...tapi yg paling penting sekali,suami aku..barang dia baru lagi "masih dalam plastik" belum bukak lagi.
"

2 comments:

fiD said...

lol...

camtu pulok.. adeh!

Anonymous said...

On your place I would go another by.