Dalam Plastik Lagi..!!! (18SX)

Read Article →
Ada satu couple,baru nikah. Si isteri memang jenis x pernah tahu bab2 sx apatah lg nak tgk video blue. So x pernah la tgk ehem e...
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

7 Keajaiban Di Dunia

Read Article →
Sekelompok siswa-siswi kelas geografi sedang mempelajari “ Tujuh Keajaiban Dunia .” Pada awal pelajaran, mereka diminta untuk membuat s...
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Ingin Tahu Result World Cup Hanya Di Blog Anda?

Read Article →
 SALAM member2 ku, korang kaki bola? nak result World Cup 2010 update seperti di bawah di blog anda? Sebagai contoh, team kegemaran saya i...
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Terror Tak Mamat Ni?

Read Article →
Dua orang pemuda sedang menikmati makanan di sebuah Restoran, kerana menghadiri seminar Kebudayaan. Seorang Pemuda Bandar dan seorang wak...
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Terlalu Pandai

Read Article →
Ini adalah sebuah kisah benar mengenai Microsoft Word Helpline (bantuan berkenaan Microsoft Word melalui telefon). Seorang pekerja di help...
Posted by : Nizam Nasir Jr
3 Comments

Terlewat Sebulan

Read Article →
Sepasang pengantin yang baru berkahwin 4 bulan. Pada suatu malam si isteri memeluk leher suami dengan nada manja seraya berkata, " Ay...
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

Tips Untuk Curang

Read Article →
Cara untuk curang dengan pasangan (khas untuk lelaki sejati sahaja dan yang telah berkahwin, tidak digalakkan untuk pasangan yang belum ad...
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

Tingkap Pecah (Lawak)

Read Article →
Ada seorang budak yang sedang bermain bola bersendirian. Ia menendang bolanya terlalu kencang dan memecahkan kaca tingkap rumah seorang wa...
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Tips Dalam Berpasangan

Read Article →
Salam sahabatku, hari ini aku nak kongsikan dgn korang tips dalam berpasangan,  penting untuk korang yg tengah bercinta dan yang dah berkel...
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

Kisah Tok Penghulu Yang Terlampau

Read Article →
Kisah ni aku dpt dari kawan aku..  Sila baca ye.. Jenazah Latip yang mati dibunuh itu diusung ke tanah perkuburan oleh orang-orang kampung....
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Tukang Kapak Dan Mungkar Nangkir

Read Article →
 Al kisahnya seorang jutawan telah menulis satu wasiat barang siapa yg mendapat menjaganya di dalam kubur setelah beliau mati nanti akan d...
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Wanita Yang Patut Dijauhi Oleh Lelaki

Read Article →
  Ada satu pandangan daripada pakar cinta di luar negara berkenaan ciri-ciri wanita yang wajib dijauhi. 1. Wanita kategori liar. Inila...
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Tahu Ke Tak Tahu? (Just Fun)

Read Article →
  Menurut buku yang ditulis oleh R.O. Windstedt nama Pahang pada mulanya ialah Inderapura. Pada suatu ketika Raja negeri Inderapura Makmur ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Setengah Meter Je (18SX)

Read Article →
 Disebuah desa ada sepasang kekasih. Si gadis sedih, sebab setiap kali kekasihnya datang ke rumahnya, kekasihnya itu selalu hanya memakai...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Mengenali Kereta Waja Klon

Read Article →
 Kita mungkin sudah biasa dengar tentang barangan tiruan seperti pakaian ,alat elektrik dan sebagainya lagi kan.tapi pernah ka kamu deng...
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

Kaum Lelaki Mesti Baca

Read Article →
Perempuan suka : - lelaki yang gagah – selalu pegi workout kat gym - pandai bersukan – bola, basket, ragbi etc. - bijak pandai – CPGA ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

Mengenali Lelaki Melalui Zodiak

Read Article →
Leo (24 Julai - 23 Ogos) Mempunyai sikap suka menolong orang lain. Dia berkeyakinan pada diri sendiri dan ini membolehkannya menjadi pemi...
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

Patahkah Tulang Rusukku?

Read Article →
WANITA : Siapa yang paling kamu cintai di dunia ini? LELAKI : Kamu!!! WANITA : Menurut kamu, saya ini siapa? LELAKI : (Berfikir sejenak,...
Posted by : Nizam Nasir Jr
3 Comments

Tips Cinta Untuk Suami Isteri

Read Article →
1. Cium tangan suami dan dahi isteri setiap kali sebelum berpisah ke tempat kerja masing-masing. 2. Jika berpisah lebih dari sehari...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments

Tanya & Maksudnya

Read Article →
Kalau perempuan tanya: Lawa ke budak pompuan tu? Makna tersembunyi: Siapa yang paling lawa? I ke, budak pompuan tu? Kalau perempuan tany...
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Tips Menghalau Roomate Yg Anda Tak Suka Secara "Baik'

Read Article →
 Bengang dengan roommate anda? Tak tahu apa nak buat? Get ready for the payback time... 1. Setiap hari Jumaat, pack segala barang anda d...
Posted by : Nizam Nasir Jr
4 Comments

Tips Internet

Read Article →
 Pelayaran internet boleh menjadi sebuah pengalaman yang menarik atau sebaliknya jika menghadapi masalah. Untuk menjadikannya sebuah peng...
Posted by : Nizam Nasir Jr
0 Comments

Wajah & Hati Yang Cantik & Rahsia 13

Read Article →
· Agar wajah selalu segar, berseri-seri dan cantik, cucilah minimal 5 kali sehari dengan air wudhu. Jangan langsung dikeringkan, biarkan ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
2 Comments

Cara Topup 10 Ringgit Tahan Lebih Lama

Read Article →
hmm..org kata pkai line lg save dr prepaid..tp korg msti trperanjat dgn ape yg bakal aku citerkan ni.. top-pup RM 10 tp blh tahan smpi 1 b...
Posted by : Nizam Nasir Jr
4 Comments

Karangan Budak Darjah 4

Read Article →
Pagi itu pagi minggu. Cuaca cukup sejuk sehingga mencapai takat suhu beku. Sebab itu saya tidak mandi pagi sebab air kolah jadi air batu ...
Posted by : Nizam Nasir Jr
1 Comments