Misteri : Asal Usul Hantu Kum Kum Bahagian Dua

Read Article →
 Ini bukan gambaran sebenar hantu kum kum sebab  saya pun xtak tahu rupa sebenar hantu kum kum tu.. Ok lah .. Menarik juga disku...
Posted by : Nizam Nasir
2 Comments

Misteri : Asal Usul Hantu Kum Kum Bahagian Satu

Read Article →
Asyik cerita2 mengarut je, nak cerita kat korang tentang Hantu Kum Kum pula.. Sekitar 1983-84 .. Malaysia pernah digemparkan d...
Posted by : Nizam Nasir
1 Comments

Nostalgia : Tragedi Highland Towers (11 Disember 1993) - Bahagian 2

Read Article →
Jejak: Dua selamat, 48 penghuni terbunuh HARI keempat operasi mencari dan menyelamat dijalankan dilalui dengan penuh kebimbangan...
Posted by : Nizam Nasir
0 Comments

Nostalgia : Tragedi Highland Towers (11 Disember 1993) - Bahagian 1

Read Article →
Tragedi Highland Towers  Calitan nestapa negara Oleh Nasron Sira Rahim Peristiwa terburuk dalam sejarah industri pembinaan Malaysia...
Posted by : Nizam Nasir
2 Comments

Pesanan Pizza Tahun 2057

Read Article →
Sistem database automatik mengatur kehidupan manusia - Slamat dtg ke dunia IT. Rakaman Percakapan telepon pesanan Pizza tahun 2057 Oper...
Posted by : Nizam Nasir
2 Comments

Viva Selangor!!

Read Article →
Caya lah Amri! Cantik gol ko~ Dulu Van Der Sar pon tertewas dgn gol jauh cmni~ Seronok lakk aku tgk  SELA NGOR main tahun ni, Sek...
Posted by : Nizam Nasir
0 Comments

Nak Tambah Trafik Blog Dengan Cepat?

Read Article →
Aku pun sebenarnya bukan pakar dalam bidang mendapatkan trafik yang tinggi ke blog. Lihatlah trafik blog aku sederhana saja. Tapi apab...
Posted by : Nizam Nasir
2 Comments

Jagung dan Makwe Lipstik Ungu

Read Article →
 Satu petang, aku layankan hati yang tengah barai, otak yang tengah kusut, pergi bawak kaki pusing-pusing shopping complex sorang-sorang. ...
Posted by : Nizam Nasir
3 Comments

Sebelum Dan Selepas Kawen

Read Article →
Sepasang kekasih sedang asyik memadu asmara di tepi sebuah tasik, sambil berbual-bual mesra... Makwe: bang, andaikata saya menjadi b...
Posted by : Nizam Nasir
1 Comments

Kisah Ibu Menangis

Read Article →
Seorang anak laki-laki kecil bertanya kepada ibunya, “Mengapa engkau menangis?" "Kerana aku seorang wanita", kata sang...
Posted by : Nizam Nasir
6 Comments

Tips : Cara Menggunakan 2 Yahoo Messenger Serentak Dalam Satu PC!

Read Article →
  Ada berapa banyak akaun Yahoo yang anda miliki?  Atau Berapa ramai teman-teman anda?  Berapa banyak kenalan yang ada pada yahoo ...
Posted by : Nizam Nasir
3 Comments

Robot Pengesan Penipuan =)

Read Article →
Samad adalah seorang profesor terulung, dia berhasil mencipta robot yang boleh mengesan pembohongan, dia membuat robot itu sehinggakan keti...
Posted by : Nizam Nasir
6 Comments

Happy Mother's Day :)

Read Article →
Ibu.. Di saat ku melihat dunia, Kau tersenyum menangis gembirra, Tatkala ku dibesarkan, kau berikan segunung kasih sayang, Selaut ...
Posted by : Nizam Nasir
2 Comments

Padah Mencuri!

Read Article →
Disebabkan wayar tembaga yg xseberapa harga ni, dorang sanggup mencuri,  tgk la akibat nya.. Jangan jadikan ini amalan hidup! ...
Posted by : Nizam Nasir
3 Comments

Korang Kenal Pak Pandir?

Read Article →
lama sungguh x update blog ni .. ade r 6tahun xupdate ..  haha  :p nape aku x update? aku da ketandusan idea ni .. haha .. kali ni aku nak...
Posted by : Nizam Nasir
1 Comments