Masa Berjimak Yang Sesuai

Read Article →
Sabda Rasullah s. a. w. "Wahai Ali! Peliharalah wasiatku ini sebagaimana aku telah memeliharanya dari Jibril a. s" 1. Janga...
Posted by : Nizam Nasir
1 Comments

7 Kebaikan Air Mata Yang Menangis

Read Article →
1. Membantu penglihatan Air mata membantu penglihatan seseorang, jadi bukan hanya mata itu sendiri. Cairan yang keluar dari mata ...
Posted by : Nizam Nasir
4 Comments

Hukum sambut tahun baru masihi bagi yang beragama islam!

Read Article →
 Amat malang saudara-saudara kita di Palestin, dalam keadaan mereka dibunuh, disembelih, dicemar kehormatan dek tangan-tangan penjarah dan ...
Posted by : Nizam Nasir
5 Comments

Harimau Malaya or Malaysia?

Read Article →
TUARAN: Belia di Sabah teruja dengan skuad bola sepak Malaysia menjuarai Piala AFF Suzuki 2010, tetapi mahu gelaran "Harimau Malaya&qu...
Posted by : Nizam Nasir
1 Comments

Laptop Pertama Di Dunia

Read Article →
Zaman era globalisasi ini, dunia dibanjiri dengan penggunaan laptop dari segenap lapisan umur.Beberapa tahun yang lalu, kebanyakan dar...
Posted by : Nizam Nasir
2 Comments

Awas Nafsu!

Read Article →
Di sini ingin saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan yang mungkin kita sudah biasa mendengarnya. Saya ingin membangkitkan sem...
Posted by : Nizam Nasir
0 Comments

Punca kekalahan Indonesia!

Read Article →
Boooooooooooooooooooo indonesia kalah! garuda kena pijak dgn harimau!! hahaahaha. harimau 4 kaki, (4 gol), garuda 2 kaki (2gol) haahaha...
Posted by : Nizam Nasir
2 Comments

Nostalgia : Kenapa Kerajaan Melarang Bermain Mercun ?

Read Article →
LETUPAN paling kuat dan dahsyat dalam sejarah Malaysia berlaku pada petang Selasa, 7 Mei 1991 di Sungai Buluh, Selangor. Kekuatan letupan...
Posted by : Nizam Nasir
0 Comments

Jika Belum Bersedia, Cintai Ia Dalam Diam

Read Article →
Malam ni aku nak mood jiwang, tetibe terase rindu kat seseorang yang aku sayang.. Bilalah dapat jumpe ni.. Ni ada tips yang aku nak kongsik...
Posted by : Nizam Nasir
0 Comments

Software Panduan Memilih Nama Anak

Read Article →
Di dalam Islam, kita dianjurkan supaya memilih nama-nama yang baik untuk dinamakan kepada anak-anak kita. Ini kerana nama itu akanm...
Posted by : Nizam Nasir
4 Comments

Dilenyek, Ditumbuk, Dibakar Sehingga Cantik!

Read Article →
 Sepasang suami-isteri dari JB hendak membeli tembikar di kedai cendermata di Perak untuk dibuat buah tangan kepada kawan-kawan. Kemudia...
Posted by : Nizam Nasir
1 Comments

3 kali lebih baik!

Read Article →
Diriwayatkan daripada Anas r.a katanya: “Apabila Nabi SAW memberitahu sebuah pernyataan, baginda mengulanginya sampai tiga kali hingga oran...
Posted by : Nizam Nasir
0 Comments

Saya Blogger Selangor

Read Article →
Hai orang selangor! Jom kita berkenalan dulu yer.. Harap2 sudi la yer sebab onwer blog ni takde la emcem cam maher zain.. hahaha.. ...
Posted by : Nizam Nasir
5 Comments

Kamilah Blogger 2011!

Read Article →
asalamualaikum! hari aku nak join dan meyokong segmen terbaru brader Shahazrin ni! Segmen | "Kamilah Blogger 2011 nak citer cikit ...
Posted by : Nizam Nasir
2 Comments

Gambar : Kereta Baru PDRM!

Read Article →
Specifications: Naza Forte 1.6 Ex Automatic Tranmission Keyless Entry System Anti lock Brake System(ABS) Power Window...
Posted by : Nizam Nasir
0 Comments

6 Perkara yang harus ditakuti

Read Article →
Dari Ustman bin Affan “Ada enam hal yang harus ditakuti bagi seorang muslim iaitu..” Takut kpd Allah, agar tidak mencabut keimanan kita. ...
Posted by : Nizam Nasir
0 Comments

Di antara kelebihan amalan membaca Ayat Qursi :

Read Article →
 Sesiapa membaca Ayat Qursi dan memohon perlindungan kepada Allah swt, Allah akan menghantar dua malaikat untuk menjaganya Sesiapa mem...
Posted by : Nizam Nasir
0 Comments

8 Pemimpin Paling Jahat Di Dunia

Read Article →
Adolf Hitler ditetapkan Kanselir Jerman pada 1933, menjadi “Fuhrer” pada 1934 sampai bunuh dirinya pada 1945. Di akhir Perang Dunia 2...
Posted by : Nizam Nasir
1 Comments

Tutorial : Autopost Entri Anda Terus Ke Facebook

Read Article →
salam semua, hari ni aku nak ajar korang cara nak autopost ENTRY anda terus ke wall facebook korang.. jenis korang yang agak malas nak...
Posted by : Nizam Nasir
7 Comments

Kasih Sayang Ayah

Read Article →
Lakaran garisan diwajahnya yang timbul setiap kali melonjak kepada usia baru sudah cukup memberi erti kepada kegigihan malah kesungguhan...
Posted by : Nizam Nasir
1 Comments

Sewa Hotel Mahal

Read Article →
boring lak malam2 ni, tak tahu nak buat ape, nak kongsi satu cerita lawak dengan korang la.. sile2 bace.. Seorang pelancong singgah...
Posted by : Nizam Nasir
1 Comments

10 Sebab Lelaki Tidak Lagi Hubungi Anda Selepas Pertemuan Pertama

Read Article →
Anda terlalu banyak bicara. Pakaian anda terlalu menjolok mata hingga mengundang perhatian orang lain. Anda tidak tertawa saat dia be...
Posted by : Nizam Nasir
7 Comments

10 Petanda Anda Menjadi Pilihannya

Read Article →
Si dia mengakui kebohongan yg telah dikatakannya pada masa lalu. Si dia memperkenalkan anda kepada orang-orang yang `dekat' den...
Posted by : Nizam Nasir
2 Comments